• ROM MED 2000 - centru medical
  Adresa: Intrarea Baba Novac nr. 4 A, Sector 3, Bucuresti, Bucuresti
  Vezi adresa pe harta

  ROM MED 2000 - centru medical

  DESPRE NOI


  Profesionalismul nostru si solicitudinea personalului medical reprezinta garantia anilor de activitate, oficierea startului facandu-se inca din 1999. Competenta si experienta profesioala a cadrelor universitare , medicilor primari precum si a personalului asistent ,sfaturile avizate in conformitate cu ultimele tratate , beneficiind de echipamente de ultima performanta, ne-a adus recunostinta si prietenia pacientilor nostri.

  Avem un control strict asupra sterilizarii si nu exista nici un risc de contaminare cu boli transmisibile.


  DOTARI


  Atat la cabinetul de stomatologie cat si la celelalte cabinete ale centrului medical, lucrarile se realizeaza cu cel mai performant instrumentar iar sterlizarea sa este tratata cu maxima atentie si seriozitate, fiind realizata cu ajutorul aparaturii omologate si testate de catre Ministerul Sanatatii.  Materialele utilizate in tratamente sunt testate si recunoscute pe plan international, facand parte din ultimele descoperiri in domeniu.
  SERVICII


  Stomatologie

  O.R.L

  Endocrinologie

  Obstetrica - ginecologie

  Dermatologie

  Medicina interna

  Medicina de familie

  Cardiologie

  Neurologie

  Psihiatrie

  Ecografie

  Analize de laborator

  Medicina muncii


  La Centrul Medical ROM MED 2000 serviciile oferite pacientilor sunt la cele mai inalte standarde de calitate. Centrul elibereaza toate tipurile de certificate medicale (permis auto, prenuptial, portarma, incadrare in munca, s.a) si ofera asistenta medicala preventiva in colectivitatile de copii mici, prescolari si scolari. Pacientii vor fi tratati cu maxima atentie si respect beneficiind de o ambianta confortabila si primitoare.


   

20 medici gasiti in reteaua ROM MED 2000 - centru medical
Copyright Doctor.ro 2018 - Toate drepturile rezervate Doctor.ro