5 MEDAS Junior - Bucuresti. Clinici medicale - Doctor.ro
 • MEDAS Junior
  Adresa: Spaiul Independentei nr. 44, Sector 3, Bucuresti
  Vezi adresa pe harta

  MEDAS Junior

  MEDAS Junior, prima gradinita clinica din Romania


  Este o provocare sa fii parinte si stim cat de multa grija ai de micutul tau. Pentru a te ajuta sa faci in continuare lucruri minunate pentru el, te invitam intr-o lume a copiilor! O lume in care cei mai buni medici pediatri nu se joaca de-a doctorii, dar joaca multe altele, pentru ca micutul tau sa zambeasca. La MEDAS Junior, copilul tau uita de orice teama: de ace, de medici sau de medicament. Pentru ca atunci cand te joci, totul este mai usor.


  MEDAS Junior este cea mai noua clinica MEDAS din Bucuresti, special creata pentru copii. Aici, medici pediatri de valoare lucreaza cu echipamente de ultima generatie, create pentru cei mici. in orice moment, daca micutul tau are o problema, la noi gasesti ajutor.


  Promotie


  Consultatie pediatrie si Ecografie sold cu doar 280 lei 180 lei.


  Oferta este valabila pana la data de 31 ianuarie 2014.


  Cu ce te putem ajuta?

  Prin cele mai noi si performante metode de investigatie, Clinica de Pediatrie MEDAS Junior este alaturi de tine si de micutul tau. Suntem specialisti in pediatrie, precum si in specialitati conexe.


  Cand e vorba de cei mici, un diagnostic corect si rapid ii ajuta sa se insanatoseasca mai repede. Medicii nostri specialisti realizeaza un diagnostic de performanta, avand la dispozitie cele mai bune si eficiente metode: echipament ecografic performant 3D/4D, precum si cele mai noi softuri pentru analiza si interpretarea datelor (softuri pentru cord, urologie, ecografie musculo-scheletala si generala).


  Structura spitalizarii:  • Spitalizare de zi pediatrie

  • Cabinet consultatii pediatrie

  • Sala tratamente


  Servicii medicale oferite de sectie:  • consultatii de pediatrie

  • tratamente medicale pediatrice

  • pret decontat 260 ron

  • conditii de internare: Bilet de trimitere medicul de familie sau specialist


  Spitalizare de zi

  Cand te joci, iar buna dispozitie nu lipseste, totul este mai usor. Pe langa toate acestea, in cadrul spitalizarii de zi, micutul tau va beneficia de asistenta medicala pentru diverse afectiuni precum: sindrom dureros abdominal, obezitate, suflu cardiatic etc.


  Unde ne gasesti?

  Pentru cei mici, suntem intr-o lume de poveste, cu zane si printi. Cand ai nevoie de noi, sa stii ca ne gasesti in centrul capitalei, in vecinatatea Primariei Capitalei si a Institutului National al Magistraturii, vizavi de parcul Cismigiu si de Colegiul Gheorghe Lazar.

   

11 medici gasiti in reteaua MEDAS Junior
Copyright Doctor.ro 2018 - Toate drepturile rezervate Doctor.ro