• Isis - spital privat
  Adresa: Str. Mircea cel Batran, Nr. 102, Constanta, Constanta
  Vezi adresa pe harta

  Isis - spital privat

  Aveti 5% discount la orice serviciu medical efectuat la Isis, daca va programati prin intermediul Doctor.ro


  Impreuna de la inceput


  Proiectul Spitalului Privat Isis s-a nascut din dorinta de a oferi pacientilor cele mai moderne conditii, precum si din respectul fata de cadrele medicale, pentru a le permite sa-si desfasoare actul medical aliniindu-se normelor europene.

  2009 - o maternitate, astazi - un spital

  Dezideratul de a deveni cel mai important furnizor de servicii medicale din sud-estul Romaniei a fost urmarit permanent iar dezvoltarea organica a institutiei a condus la transformarea acesteia in Spitalul Privat Isis. In prezent acesta inglobeaza un ambulatoriu de specialitate cu numeroase specializari, sectii de Obstetrica-Ginecologie, Neonatologie, Pediatrie, Oncologie, Radiologie si Imagistica Medicala, Laborator, Centru de Excelenta in Medicina Materno-Fetala. Ne vei simti aproape oricand vei avea nevoie.

  Pentru noi, cei din Spitalul Privat Isis, este firesc sa ne apropiem pacientii si sa construim relatii de prietenie de lunga durata. Ne dorim sa fim nu doar de la inceput ci si in continuare impreuna, sa cream o adevarata familie in care oricine gaseste sustinere si raspunsuri la intrebari.

  Impreuna am construit si am indeplinit un vis care pas cu pas ne-a adus confirmarea ca merita sa investesti in idei. Astfel, familia Isis a crescut si s-a armonizat cu idealurile din care s-a nascut, iar proiectul, sprijinit de oameni, se extinde.

  Isis in societate

  Prin infiintarea Asociatiei Clubul Isis, o organizatie non-profit cu menirea initiala de a promova stilul de viata sanatos pentru mame si copii dar fara a se limita la aceasta, activitatea de implicare sociala Isis transcede domeniul medical.

  Campaniile Donator de Zambete si Donator de Sange, evenimentul anual dedicat copiilor - Iunie cu Bucurie, gala “Zece Oameni de Valoare pentru Constanta”, proiectul de televiziune online IsisTV, emisiunea pentru televiziune Arena Medicala,revista Ghid de Sanatate si Programul de Educatie Medicala Continua destinat medicilor reprezinta doar cateva dintre actiunile menite de a informa opinia publica, de a stimula profilaxia diferitelor afectiuni, de a facilita accesul la serviciile medicale categoriilor defavorizate, de a ameliora sanatatea si de a hrani spiritul semenilor nostri prin participarea la actiuni caritabile si de voluntariat sub sloganul “Reconstructia morala continua”.


  Noi suntem echipa Isis. Incantati de cunostinta!

  “Tratez fiecare pacient ca facand parte din familia mea.”

  -- crezul fiecarui medic din Spitalul Privat Isis

   

27 medici gasiti in reteaua Isis - spital privat
Copyright Doctor.ro 2018 - Toate drepturile rezervate Doctor.ro