5 Hilmi Medical Center - Bucuresti. Clinici medicale - Doctor.ro
 • Hilmi Medical Center
  Adresa: Str. Buzesti 75-77, Sector1, Bucuresti
  Vezi adresa pe harta

  Hilmi Medical Center

   OBIECTIVUL HILMI MEDICAL CENTER


  Caracteristicile Hilmi Medical Center sunt serviciile de calitate si expertiza aprofundata, fapt pentru care am reusit sa patrundem pe piata medicala din Romania, telul echipei noastre fiind acela de-a reusi sa furnizeze servicii medicale cu promptitudinea si eficienta scontata .

  Scopul clinicii Hilmi Medical Center este acela de a pune la dispozitia tuturor clientilor o gamacompleta de servicii medicale si analize de laborator accesibile, indiferent de forma sau marimea venitului personal.

  Grija si atentia cu care Hilmi Medical Center îsi trateaza clientii, sunt printre cele mai importante caracteristici ale profilului clinicii.

   


  SERVICIILE HILMI MEDICAL CENTER


  Hilmi Medical Center ofera o gama extinsa de servicii medicale si analize de laborator, la un nivel de

  profesionalism si confort ridicate. Cu o suprafata de 600 mp, clinica include 12 cabinete medicale cu urmatoarele specializari: psihiatrie si medicina în familie,gastroenteorologie si medicina interna, obstetrica-ginecologie si dermatologie, recuperare pediatrie, pediatrie,nefrologie si chirurgie generala, oftalmologie si endocrinologie, neurologie si cardiologie, ortopedie si reumatologie, stomatologie,

  ORL+diabet si nutritie precum si investigatii medicale de laborator ,radiologice si paraclinice.

  De asemenea, am acordat o atentie deosebita echipamentelor medicale ultramoderne, care sa acopere necesitatile si pretentiile chiar si pe ale celor mai exigenti pacienti.  RETEAUA NATIONALA HILMI MEDICAL CENTER


  Clinica Hilmi Medical Center promoveaza standardele înalte în practica medicala, in acelasi timp aflandu-se într-o strânsa colaborare cu o serie de clinici si cabinete medicale din tara, întarind astfel reteaua de parteneri si consolidându-si pozitia în domeniul medicinii.  AVANTAJELE CLIENTILOR HILMI MEDICAL CENTER


  Hilmi Medical Center reuseste sa integreze cu succes toate tipurile de servicii medicale . Astfel, avantajele de care beneficiaza clientii clinicii noastre sunt urmatoarele: servicii de medicina muncii, alaturi de servicii medicale sub forma de abonamente ; acces la analize de laborator care sunt supuse unui sistem amplu de management al calitatii prin acreditare RENAR, conform celui mai nou standard SR ENISO15189:2007 si control extern de calitate prin BIODEV, ROEQALM ; pacientii pot beneficia de investigatii efectuate cu aparatura ultraperformanta, de ultima generatie din cadrul departamentului radiologie imagistica medicala; sistem modern si facil de acces al serviciilor medicale (card individual) .Cardul personal, asigura o identificare rapida si faciliteaza accesul imediat la toate serviciile medicale disponibile.


  Oriunde te-ai afla in tara, este suficienta o simpla programare telefonica prealabila si sa va prezentati in clinica avand asupra dumneavoastra cardul de abonat al clinicii; call center pentru programari; checklist-ul programarii ; programari in aceeasi zi ; program extins de lucru ; acoperire nationala in peste 100 clinici partenere; servicii specializate de medicina preventiva ; procedurile medicale au la baza un set international de ghiduri medicale instrumente stiintifice patentate si avizate international.


   


   

9 medici gasiti in reteaua Hilmi Medical Center
Copyright Doctor.ro 2018 - Toate drepturile rezervate Doctor.ro