5 Dental One - Bucuresti. Clinici medicale - Doctor.ro
 • Dental One
  Adresa: Str. Clucerului, nr. 82 E, Bucuresti
  Vezi adresa pe harta

  Dental One

  Dental One este mai mult decat o clinica de stomatologie. Aici vei regasi imbinarea perfecta dintre o atmosfera relaxanta, profesionalism, servicii medicale de ultima ora si ingrjire completa. Practicam stomatologia moderna cu cele mai inovative tehnologi si metode de regenerare celura pentru vindecare rapida. Majoritatea interventiilor sunt facute cu Laserul Dentar, asigurand tratamente fara durere si fara anestezie.

  Totul dublat de multa bucurie pentru rezultate spectaculoase. Pentru ca “we love your smile”.

   


  Atmosfera familiala

  In cadrul Dental One te vei simti ca acasa! Vom avea grija sa uiti ca esti la medic si te vom intampina cu o atmosfera placuta inca de la primii pasi in clinica.


  Profesionalism

  O echipa pluridisciplinara este mereu pregatita sa iti ofere cea mai buna ingrijire.


  Eficienta

  Stim cat de important este timpul, asa ca la Dental One vei beneficia de cele mai rapide metode de ingrijire, pastrand in acelasi timp rezultate garantate.


  Continuitate

  Iti garantam ca medicul tau va fi alaturi de tine nu numai pe parcursul tratamentului dar si ori de cate ori vei avea nevoie de el in timp.


  Disponibilitate

  Suntem la dispozitia pacientilor nostri oricand se iveste o problema. Indiferent de ora sau zi, medicii Dental One sunt intotdeauna pregatiti cu un sfat sau cu ingrijiri de urgenta.


  Garantie

  La Dental One oferim garantie pentru serviciile noastre.


   

   

2 medici gasiti in reteaua Dental One
Copyright Doctor.ro 2018 - Toate drepturile rezervate Doctor.ro