5 Clinica Dental Excellence - Bucuresti. Clinici medicale - Doctor.ro
 • Clinica Dental Excellence
  Adresa: Calea Crangasi nr. 36, Bl. 13, Sc. B, Bucuresti, Bucuresti
  Vezi adresa pe harta

  Clinica Dental Excellence

  Clinica Dental Excellence, una dintre cele mai noi si moderne clinici stomatologice din Bucuresti, ofera o gama completa de tratamente stomatologice fara durere si la preturi accesibile, incepand de la estetica dentara – igiena si profilaxie dentara, detartraj, albirea dintilor, fatete dentare, odontoterapie (plombe estetice) – si pana la endodontie, protetica dentara (coroane, punti si proteze dentare), chirurgie orala, implantologie (implante dentare), ortodontie (indreptarea dintilor, aparate dentare) si pedodontie (servicii de stomatologie pentru copii, precum tratamentul dintilor de lapte).
  Clinica stomatologica Dental Excellence va ofera servicii eficiente de corectare a problemelor si anomaliilor dentare, prin tratamente ortodontice complexe realizate sub indrumarea medicilor specialisti ortodonti. In functie de complexitatea si de gravitatea problemelor dentare, dentistii din cadrul Clinicii Dental Excellence va vor recomanda tratamentul adecvat, astfel incat rezultatele sa nu intarzie sa apara, iar dumneavoastra sa va puteti bucura de o perioada usoara a tratamentului dentar.


  Daca aveti nevoie de implante dentare sau lucrari protetice pe implante, clinica Dental Excellence dispune de aparatura moderna si medici specialisti, cu experienta in tratamente de implantologie. Folosim unul dintre cele mai performante sisteme de implante disponibile la nivel mondial - Superline de la Dentium.


  Acest sistem ajuta la integrarea foarte buna a implantului in os, asigurand o stabilitate foarte buna in timp.

  Atunci cand urmeaza sa realizati un tratament de implantologie, este important sa alegeti un cabinet stomatologic care utilizeaza un sistem de implante performant, pentru ca acesta influenteaza modul in care implantul va face corp comun cu organismul si confera implantului o rezistenta deosebita in timp.


  Aceste beneficii justifica investitia intr-o restaurare protetica pe implante, care atat din punctul de vedere al durabilitatii, cat si din punct de vedere de ordin estetic, nu va fi cu nimic mai prejos fata de dintii dumneavoastra naturali.
  De asemenea, cabinetul stomatologic Dental Excellence ofera, pe baza de abonament, tratamente de stomatologie pentru companii, venind astfel in sprijinul firmelor care doresc sa ofere un beneficiu insemnat propriilor angajati si familiilor acestora, avand costuri foarte mici sau chiar fara costuri asociate.
  Calitatea serviciilor de stomatologie oferite de clinica Dental Excellence este asigurata de folosirea celor mai avansate tehnici de tratament, a materialelor si echipamentelor de ultima generatie, precum si de colaborarea cu laboratoare foarte performante de tehnica dentara. Aceasta calitate excelenta a serviciilor de stomatologie si a lucrarilor dentare efectuate in cadrul clinicii noastre este atestata si printr-un Certificat de Garantie oferit pacientilor.
  Experienta profesionala a dentistilor nostri, buna comunicarea cu pacientii, calitatea materialelor cu care se realizeaza tratamentele dentare, tarifele accesibile, precum si ofertele speciale pentru serviciile de stomatologie, disponibile atat pentru pacienti, cat si pentru membrii familiilor acestora, constituie argumente in plus pentru a veni la cabinetul stomatologic Dental Excellence. In plus, tuturor pacientilor nostri li se ofera posibilitatea de a achita tratamentele stomatologice in pana la 12 rate fara dobanda.

   


  Cabinetul stomatologic Dental Excellence este situat in cartierul Crangasi din Bucuresti, intr-o zona foarte accesibila atat cu autoturismul propriu, cat si cu metroul sau tramvaiul, fiind situat in imediata apropiere a statiei de metrou Crangasi.

  Va asteptam la Dental Excellence pentru a va recapata zambetul dorit!   

2 medici gasiti in reteaua Clinica Dental Excellence
Copyright Doctor.ro 2018 - Toate drepturile rezervate Doctor.ro