5 Centrul de Radioterapie Amethyst - Ilfov. Clinici medicale - Doctor.ro
 • Centrul de Radioterapie Amethyst
  Adresa: Drumul Odaii 42, Otopeni, Ilfov
  Vezi adresa pe harta

  Centrul de Radioterapie Amethyst

  Nou pe piata serviciilor medicale din domeniul oncologic, conceptul Amethyst a fost dezvoltat pentru a crea o retea de centre care ofera tratamente de ultima generatie pacientilor bolnavi de cancer din Europa (Romania, Polonia, Bulgaria, Germania, Franta, Italia, Israel).


  Primul centru Amethyst deschis este reprezentat de Centrul de Radioterapie Amethyst, situat in apropierea Bucurestiului. Clinica si-a inceput activitatea in septembrie 2012. Actualmente este singurul Centru de Radioterapie din Romania care utilizeaza pentru toti pacientii tratati tehnica IMRT-VMAT – cea mai noua si performanta solutie de tratament a cancerului.


  Clinicile de radioterapie Amethyst ofera servicii medicale de cea mai inalta calitate si utilizeaza ultimele tehnologii dezvoltate in domeniu, pacientilor care sufera de afectiuni oncologice, servicii la baza carora sta operarea de echipamente medicale performante de ultima generatie, de catre echipa medicala de specialisti ajutata de catre Prof. Dr. Ion Christian Chiricuta, cu o experienta de peste 30 de ani in domeniul radioterapiei in Germania.


  Amethyst are o retea de parteneriate in Europa si Israel ce include centre de excelenta precum Centrul de Oncologie Davidoff din Tel Aviv, Universitatea Wurzburg din Germania, Clinica de Radioterapie Claude Bernard din Metz, Franta si Institutul European de Oncologie de la Milano (IEO). Acesti parteneri garanteaza pacientilor nostrii accesul la cele mai bune tehnologii si cunostinte in domeniul radioterapiei:


  - Cazurile pacientilor care necesita tratament complex pot fi tratate in comun cu partenerii nostrii (de exemplu IEO poate trata pacientii Amethyst utilizand tehnologia Cyberknife).


  - Echipa medicala Amethyst beneficiaza periodic de sesiuni de training si educatie medicala continua in scopul imbunatatirii permanente a cunostintelor de lucru cu echipamentele moderne 


      


  Amethyst devine un partener dedicat prin faptul ca furnizeaza o gama larga de servicii clinice personalizate in functie de nevoile fiecarui pacient oncologic in parte.


  Deciziile de tratament sunt luate in cadrul unei comisii medicale ce reuneste medicii radioterapeuti Amethyst, medicii specialisti curanti ai pacientului precum si alti medici colaboratori in functie de complexitatea cazului.


  In viitorul apropiat, se vor deschide centre in Cluj si Timisoara din Romania, Cracovia (Polonia) si Sofia (Bulgaria).


  SERVICII MEDICALE


  Radioterapie

  Imagistica medicala

  Chimioterapie

  Terapii suport

  Decontare CNAS

   


   

8 medici gasiti in reteaua Centrul de Radioterapie Amethyst
Copyright Doctor.ro 2018 - Toate drepturile rezervate Doctor.ro