5 Anima Delfinului/Anima Copiilor - Bucuresti. Clinici medicale - Doctor.ro
 • Anima Delfinului/Anima Copiilor
  Adresa: Sos. Pantelimon nr. 245, Bucuresti
  Vezi adresa pe harta

  Anima Delfinului/Anima Copiilor

  Anima Delfinului este cea mai recenta clinica Anima, deschisa in luna iulie, cu urmatoarele specialitati: pediatrie, stomatologie, medicina de familie, medicina muncii, medicina interna, gastroenterologie, cardiologie, diabet, boli de nutritie si metabolism, endocrinologie, reumatologie, ORL, chirurgie, ginecologie, dermatologie, oftalmologie, psihologie, recoltari de analize, ecografie 3D, 4D, testare la efort.


  Un loc aparte a fost rezervat pentru Anima Copiilor, un spatiu colorat si jucaus cu cabinete pentru consultatii, recoltari si tratamente, unde medicii Anima vor incerca sa ii faca pe cei mici sa se simta ca in camera lor de joaca.


  Anima copiilor este spatiul animat destinat ingrijirii sanatatii celor mici, amenajat in fiecare dintre centrele medicale Anima, in prezent in cele din Piata Delfinului si din Nusco Tower.
  Colorat si jucaus, cu cabinete de recoltari, tratamente si consultatii, in acest spatiu copiii se simt ca in camera lor de joaca, fara teama examinarii minutioase si interminabile a unui medic in halat alb, ci cu rabdarea si cumintenia care ii face atat de fericiti pe parinti.


  Clinica Anima copiilor acopera toate specialitatile legate de pediatrie: pediatrie, ecografie, dermatologie, cardiologie, boli infectioase, ORL, neurologie pediatrica, psihologie, endocrinologie si nutritie.

20 medici gasiti in reteaua Anima Delfinului/Anima Copiilor
Copyright Doctor.ro 2018 - Toate drepturile rezervate Doctor.ro