5 Anadolu - Turcia - Bucuresti. Clinici medicale - Doctor.ro
 • Anadolu - Turcia
  Adresa: Kocaeli, Turcia, Bucuresti
  Vezi adresa pe harta

  Anadolu - Turcia

  Pentru programari la Centrul Medical Anadolu sau pentru a adresa intrebari reprezentantilor Anadolu, contactati-ne la: 021.209.53.97 sau efectuati o programare online, chiar din Doctor.ro.

  Bine ati venit la Centrul Medical Anadolu!

  Dedicarea pentru sanatate a fost o prioritate pentru familiile Yazici si Ozilhan, atunci cand, in anul 1979 au infiintat Fundatia Anadolu.

  Centrul Medical Anadolu apartine Fundatiei Anadolu si este caracterizat de doua aspecte majore: are un statut non-profit si este afiliat la institutia de renume mondial Johns Hopkins Medicine.

  Centrul Medical Anadolu este un spital pentru tratamente acute, cu centre de excelenta cu programe in:  

  - Oncologie

  - Chirurgie generala

  - Terapie cardiaca

  - Stiinte neurologice

  - Ginecologie

  - Fertilizare in vitro

  - Ortopedie

  Aceste programe de excelenta sunt recunoscute in Turcia si in strainatate.

  Centrul Medical Anadolu ofera pacientului o tehnologie de ultima generatie intr-un mediu prietenos. Fiecare pacient este tratat cu o dedicatie extrema, de o echipa de specialisti fiecare specializat in domeniul sau. Mai mult, medicii specialisti au acces continu la o a doua opinie din partea Johns Hopkins Medicine. O echipa de asistente medicale devotate si tehnicieni medicali experimentati consolideaza procesul de tratament.

  Serviciile medical inovatoare si integrate din cadrul Centrului Medical Anadolu sunt bazate pe o abordare concentrata pe pacient. Respectarea nevoilor pacientilor si a rudelor acestora si oferirea unei asistente speciale in fiecare faza a tratamentului se numara printre prioritatile noastre.

  Centrul Medical Anadolu deserveste pacienti din peste 30 de tari, in cel mai vast, modern si recunoscut complex de sanatate din regiune.

  Spitalul este situat intr-o zona de litoral, calma, departe de aglomeratia orasului dar destul de aproape pentru efectuarea navetei. Pentru a face ca experienta tratamentului intr-o tara straina sa fie fara probleme, in cadrul complexului a fost construit un hotel cu o capacitate de 75 de paturi. Hotelul ofera un refugiu pentru rude si permite accesul imediat la spital.

  Centrul Medical Anadolu va sta la dispozitie cu misiunea sa de “a oferi servicii medicale la Standard mondial si pentru a imbunatati calitatea vietii.”

65 medici gasiti in reteaua Anadolu - Turcia
Copyright Doctor.ro 2018 - Toate drepturile rezervate Doctor.ro